Maak kennis met Generatie Mix

Op de werkvloer zie je vaak dat generatiegenoten juist elkaar opzoeken en vinden in de manier van informatie uitwisselen en samenwerken. Jammer, omdat daardoor veel processen onnodig langs elkaar lopen en de potentie van het collectief onvoldoende wordt benut.

Reden voor CiEP Training & Coaching en TheLabs om Generatie Mix te ontwikkelen. Het Generatie Mix programma, dat verschillen tussen generaties overbrugt en benut, bestaat uit:

  • Interactieve start met live optreden Generatie Monologen met acteurs.
  • Op maat trainingen en workshops.
  • Generatie Mix Community, waar ervaringen en inzichten blijvend worden gedeeld.

Deze unieke aanpak creëert bewustwording, begrip, kennis en de kracht van samenwerken op de werkvloer en in communities.

Nieuwsgierig?
Voor een impressie van het Generatie Mix programma ben je van harte welkom bij de Inspiratiesessie op donderdag 11 oktober a.s. van 09.00 tot 12.00 uur in huis bij CiEP Training & Coaching. De ochtend ziet er als volgt uit:

  • Inloop met koffie/thee/croissantje
  • Trainers aan het woord: Inge van Raaij (CiEP) & Jos Ahlers (Thelabs)
  • Introductie Generatie Mix

Klik hier om je deelname aan de Inspiratiesessie aan ons door te geven en te bevestigen. De kosten voor deelname bedragen €79,00 (excl. btw) en worden door CiEP Training & Coaching gefactureerd na de inspiratiesessie.

Tijd en locatie
Donderdag 11 oktober 2018
09.00 – 12.00 uur
Doezastraat 35-37, Leiden

Wil je alvast meer weten over Generatie Mix of heb je een vraag over het programma? Stuur een e-mail naar contact@thelabs.nl.